KERO1planet 286 Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Merhaba arkadaşlar, 3 haziran itibariyle instagram 6.0.0 versiyonuna güncellenmiş. Bütün teknoloji siteleri haber yapıyor. Bendeki instagram 5.0.13 ve 29 mayıs tarihinde aldı son güncellemesini. Sorun burada başlıyor, bende güncelleme gözükmüyor. App Store da bakıyorum 6.0.0 görünüyor ve yeni özellikleri sıralamışlar. Ama benim telefonda güncelleme yok ve sürüm 5.0.13 sildim tekrar yükledim olmadı. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Telefon iPhone 5S Quote Link to post Share on other sites
Solution Tartarus 360 Posted June 4, 2014 Solution Share Posted June 4, 2014 Birde sil, telefonu kapat aç, instagramı geri yükle. Bende de oldu senin sediğin gibi, sildim geri yükledim hallolmuştu Quote Link to post Share on other sites
KERO1planet 286 Posted June 4, 2014 Author Share Posted June 4, 2014 Birde sil, telefonu kapat aç, instagramı geri yükle. Bende de oldu senin sediğin gibi, sildim geri yükledim hallolmuştu Çok teşekkür ederim, ben daha önce arkaplan dan kaldırıp sonra silip tekrar yüklemeyi denedim. Olmamıştı ama silip telefonu kapatıp açıp tekrar yükleyince son sürümü yükledi. Tekrar teşekkürler. Quote Link to post Share on other sites
svilyilmaz 0 Posted January 20 Share Posted January 20 Merhaba, IPHONE 8 PLUS kullanıyorum fakat ınstagramda güncelleme yapmıyor. telefondan sildim, telefonu kapattım geri açtım, instagramı geri yükledim ama yinede olmadı acaba neden???? yardımcı olursanız sevinirim????? Quote Link to post Share on other sites
Administrator AyhanTACAR 3,438 Posted January 20 Administrator Share Posted January 20 svilyilmaz, 33 dakika önce yazdı: Merhaba, IPHONE 8 PLUS kullanıyorum fakat ınstagramda güncelleme yapmıyor. telefondan sildim, telefonu kapattım geri açtım, instagramı geri yükledim ama yinede olmadı acaba neden???? yardımcı olursanız sevinirim????? Tekrar yükledim derken nereden yüklediniz ? Eğer uygulamayı silip tekrar yüklediyseniz AppStore üzerinden zaten güncel versiyonunu indirmiş olur. Tekrar bir güncelleme yapmanıza gerek kalmaz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts