Jump to content
Sign in to follow this  
asrin88

Yosemite Kurulum Sorunu

Rate this topic

Recommended Posts

Herkese merhabalar

 

Zamanında bu Yosemite dosyasını bu siteden indirmiştim. 2014 tarihinde indirmiştim ve yüklemeyi hiç denememiştim. Bu gece kafama dank etti kullanmadığım bi masaüstü vardı ona bi kurayım dedim. Özellikleride sayayım;

 

İşlemcim: Intel Core 2 Duo

Ekran Kartım: AMD Radeon HD 4350 1GB

Belleğim: 4GB RAM

Harddiskim: 2TB HDD

Anakartım: Foxconn P4M9007MB-8RS2H

 

Şimdi sorunum şu, bazı videolar izledim kurulumla ilgili ve hepsi BIOS'tan Onboard özelliğini AHCI ayarlamış. Fakat benim BIOS'ta AHCI seçeneği yok. Anakart güncel bu arada. IDE ve RAID var. RAID seçince HDD görmüyor. IDE seçince ise kurulum yapıcam ama sadece takılı USB'yi görüyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

 

Ekran Görüntüleri

IMG_32522.jpg

IMG_3253.jpg

IMG_3254.jpg

IMG_3255.jpg

IMG_3256.jpg

Edited by asrin88

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.