cnv_58 19 Posted January 24, 2017 Arkadaşlar iclouddan kardeşimin macbookunu kilitledim fazla oynuyor diye fazlaca şifre girmiş yanlış olarak mac 60 dk. Bekletiyor sonra şifreyi sormadan yanlış girdiniz diyor ve tekrar 60 dk. Bekletiyor bu sorunu nasıl cözeriz yardımınıza ihtiyacım var iclouddan macbook u cıkarsam cözülürmü ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr.Who 76 Posted January 27, 2017 Denemek gerek, ancak en sagliklisi format atilabilir.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Quote Share this post Link to post Share on other sites
cnv_58 19 Posted January 28, 2017 Apple'ı aradım acılışta cmd+alt+p+r tuşlarına bastırdı parola sordu üstündede kilit vardı o kilit işareti filevault şifresiymiş ilk alınca koymuştuk sanırım apple parolayla aynı hatırlayamadım tabi şu zırty pırt parola değiştirin demesi üstüne ne kadar değiştirdiğimiz gösterir birde iki faktörlü doğrulama denen zıkkımı kaptmak icinde parola değişimi şart öyle böyle derken bir sürü parola oluştu bildiğim bütün parolaları denememe rağmen olmadı faturasıyla beraber yetkili serviside götüreceğiz hallediyorlarmış randevu tarihi gelince götüreceğiz aslında dediğiniz gibi hdd ye yazılımı koyup bağlayıp format atabiliriz aklıma gelmedi ama başarı olucağından emin değilim ayın 1inede bişi kalmadı hayırlı bakalım Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr.Who 76 Posted January 28, 2017 Hddye format atabilirsiniz eger icinde onemli bir veriniz yoksa format atarken hic filevaultu kapatmadim bir sorunda cikmadiTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Quote Share this post Link to post Share on other sites