lost_patrol® 19 Posted February 6, 2017 Selamlar. IOS 9.3.3 JB var. IOS 10'daki raise to wake ozelligini saglayan bildiginiz tweak var mi ? Bayagi arastirdim ama ise yarar birsey bulamadim. Face Off ve Face Down gibi birseyler buldum ama tam olarak istedigimi yapmiyor hem de uyumsuzluk yapip cihaz sacmaliyor Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tra4nce 923 Posted February 7, 2017 " userid="52609"] Selamlar. IOS 9.3.3 JB var. IOS 10'daki raise to wake ozelligini saglayan bildiginiz tweak var mi ? Bayagi arastirdim ama ise yarar birsey bulamadim. Face Off ve Face Down gibi birseyler buldum ama tam olarak istedigimi yapmiyor hem de uyumsuzluk yapip cihaz sacmaliyor Facedown kullanıyorum sorunsuz cihazı ters çevirdiğinizde kilitlemeye yarar. Suan icin raise wake Up tweak bulunmamaktadır.iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi Quote Share this post Link to post Share on other sites
lost_patrol® 19 Posted February 7, 2017 Tesekkur ederim. Quote Share this post Link to post Share on other sites