ismoooo5 0 Posted February 27 Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler, 4 ay önce dedemi kaybettik iPhone 7 cihaz kullanıyordu cihazın şifresini biliyorum diyen herkes deneme yapmış ,cihaz elime yeni ulaştı, cihaz etkin değil uyarısı veriyor, telefonu sıfırlayıp aktif hale getirmek konusunda bir problemim yok benim derdim içinde bulunan fotoğraflar, bilgisayarda ve iCloud da yedeği yok, birçok forumu araştırdım bunun hiçbir şekilde çözümü yok fakat ben şansımı denemeye devam ediyorum, aranızda benim derdime çare olabilicek gerçekten bu işten anlayan birisi var mı? ölüm belgesi vs. ne olursa bu fotoğrafların babam için anlamı çok büyük yardımcı olabilicek arkadaşa maddi konuda üzerime ne düşüyorsa yapmak konusunda hazırım. Teşekkür ederim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
eko1.3 944 Posted February 27 (edited) ismoooo5, 30 dakika önce yazdı: Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler, 4 ay önce dedemi kaybettik iPhone 7 cihaz kullanıyordu cihazın şifresini biliyorum diyen herkes deneme yapmış ,cihaz elime yeni ulaştı, cihaz etkin değil uyarısı veriyor, telefonu sıfırlayıp aktif hale getirmek konusunda bir problemim yok benim derdim içinde bulunan fotoğraflar, bilgisayarda ve iCloud da yedeği yok, birçok forumu araştırdım bunun hiçbir şekilde çözümü yok fakat ben şansımı denemeye devam ediyorum, aranızda benim derdime çare olabilicek gerçekten bu işten anlayan birisi var mı? ölüm belgesi vs. ne olursa bu fotoğrafların babam için anlamı çok büyük yardımcı olabilicek arkadaşa maddi konuda üzerime ne düşüyorsa yapmak konusunda hazırım. Teşekkür ederim. Merhaba, Öncelikle başınız sağolsun. Cihazınızın faturası var mı? Bu konuda Apple ile iletişime geçmek en doğru karar olacaktır. Yanlış bir hareket verilerin silinmesine yol açacaktır. Edit: iCloud şifresini biliyorsanız, icloud.com üzerinden iPhone'umu bul parolasını kapatabilir misiniz? Edit2: @EmreYıldırım lanet samsung cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Edited February 27 by eko1.3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
i-Repair 399 Posted February 27 ismoooo5, Bir saat önce yazdı: Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler, 4 ay önce dedemi kaybettik iPhone 7 cihaz kullanıyordu cihazın şifresini biliyorum diyen herkes deneme yapmış ,cihaz elime yeni ulaştı, cihaz etkin değil uyarısı veriyor, telefonu sıfırlayıp aktif hale getirmek konusunda bir problemim yok benim derdim içinde bulunan fotoğraflar, bilgisayarda ve iCloud da yedeği yok, birçok forumu araştırdım bunun hiçbir şekilde çözümü yok fakat ben şansımı denemeye devam ediyorum, aranızda benim derdime çare olabilicek gerçekten bu işten anlayan birisi var mı? ölüm belgesi vs. ne olursa bu fotoğrafların babam için anlamı çok büyük yardımcı olabilicek arkadaşa maddi konuda üzerime ne düşüyorsa yapmak konusunda hazırım. Teşekkür ederim. Merhabalar, Öncelikle başınız sağolsun. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ekran şifresi birden fazla kez yanlış girildiği için cihaz etkin değil uyarısı vermekte. Konu ile alakalı bir kaç araştırma yapıp çözüm yolunun olup olmadığını size bildireceğim. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
i-Repair 399 Posted February 28 ismoooo5, 23 saat önce yazdı: Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler, 4 ay önce dedemi kaybettik iPhone 7 cihaz kullanıyordu cihazın şifresini biliyorum diyen herkes deneme yapmış ,cihaz elime yeni ulaştı, cihaz etkin değil uyarısı veriyor, telefonu sıfırlayıp aktif hale getirmek konusunda bir problemim yok benim derdim içinde bulunan fotoğraflar, bilgisayarda ve iCloud da yedeği yok, birçok forumu araştırdım bunun hiçbir şekilde çözümü yok fakat ben şansımı denemeye devam ediyorum, aranızda benim derdime çare olabilicek gerçekten bu işten anlayan birisi var mı? ölüm belgesi vs. ne olursa bu fotoğrafların babam için anlamı çok büyük yardımcı olabilicek arkadaşa maddi konuda üzerime ne düşüyorsa yapmak konusunda hazırım. Teşekkür ederim. Merhablar, Özelden mesaj gönderdim kontrol edebilir misiniz? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ismoooo5 0 Posted February 28 eko1.3, 23 saat önce yazdı: Merhaba, Öncelikle başınız sağolsun. Cihazınızın faturası var mı? Bu konuda Apple ile iletişime geçmek en doğru karar olacaktır. Yanlış bir hareket verilerin silinmesine yol açacaktır. Edit: iCloud şifresini biliyorsanız, icloud.com üzerinden iPhone'umu bul parolasını kapatabilir misiniz? Edit2: @EmreYıldırım lanet samsung cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi iCloud şifresi var fakat iCloud yedeklemesi yok. Quote Share this post Link to post Share on other sites
eko1.3 944 Posted February 28 iCloud şifresi var fakat iCloud yedeklemesi yok.Çok alakasız bir istekte bulunmuştum. Emre Apple ile iletişime geçip bilgi alıyor. Özel mesaj kutunuzu kontol edin siz lanet samsung cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Quote Share this post Link to post Share on other sites
i-Repair 399 Posted February 28 ismoooo5, 10 saat önce yazdı: iCloud şifresi var fakat iCloud yedeklemesi yok. Merhabalar, Deneme fırsatınız oldu mu? Sonuç alabildiniz mi? Quote Share this post Link to post Share on other sites