suti38 15 Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Merhabalar cihazım iphone 7 12.1.1 beta3 jailbreakli..3 gündür beni sinir eden sorun şu; LockPro plus yükledim orijinali de satın aldım kilit ekrana tema yüklüyorum duvar kağıdı ayarını düzletmek için telefon dan duvar kağıdı ayarlarına geliyorum oradan da karşıma hem kilit ekran için hem de ana ekran için görüntü çıkıyor, işlemi buradan yaptığımda cihaz hata veriyor ve " SAFE MOD a " geçiyor bu hatayı nasıl düzeltebilirim bir kaç kere re start yapptıktan sonra düzeliyor fakat LockPro Plus tan yeni bir kilit ekran teması yüklediğimde aynı hatayı tekrar veriyor.. lütfen bana bu konu ile ilgili yardımcı olurmusunuz?? iyi günler.. Quote Link to post Share on other sites
eko1.3 961 Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 suti38, 20 dakika önce yazdı: Merhabalar cihazım iphone 7 12.1.1 beta3 jailbreakli..3 gündür beni sinir eden sorun şu; LockPro plus yükledim orijinali de satın aldım kilit ekrana tema yüklüyorum duvar kağıdı ayarını düzletmek için telefon dan duvar kağıdı ayarlarına geliyorum oradan da karşıma hem kilit ekran için hem de ana ekran için görüntü çıkıyor, işlemi buradan yaptığımda cihaz hata veriyor ve " SAFE MOD a " geçiyor bu hatayı nasıl düzeltebilirim bir kaç kere re start yapptıktan sonra düzeliyor fakat LockPro Plus tan yeni bir kilit ekran teması yüklediğimde aynı hatayı tekrar veriyor.. lütfen bana bu konu ile ilgili yardımcı olurmusunuz?? iyi günler.. iOS 12 için güncellendi mi tweak? Tweak kaynaklı bir sorun yaşıyorsunuz gibi görünüyor. Geliştiriciye programın içinden ulaşırsanız yeni bir güncelleme çıkarabilir. İyi forumlar Quote Link to post Share on other sites
suti38 15 Posted March 1, 2019 Author Share Posted March 1, 2019 sabah yeni sürümü çıktı güncelledim ama yine hatalı ayrıca geliştiriciye nasıl ulaşacağım?? Quote Link to post Share on other sites
eko1.3 961 Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 suti38, Şimdi yazdı: sabah yeni sürümü çıktı güncelledim ama yine hatalı ayrıca geliştiriciye nasıl ulaşacağım?? Uygulama içinde Contact kısmı vardır. Ordan mail atarsanız telefon bilgileriyle gidiyor. Basit bir ingilizceyle derdinizi anlatın. İngilizcem yetersiz derseniz, düzgün bir dille google translate aracılığıyla çevirebilirsiniz. Quote Link to post Share on other sites
Mess 101 Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Ben tweakı sorunsuz kullanıyorum acaba kullandığınız bir başka lockscreen tweakı ile mi çakışıyor Quote Link to post Share on other sites
suti38 15 Posted March 1, 2019 Author Share Posted March 1, 2019 sorunu düzeltiyorum Respring yaparak fakat belli bir süre sonra başka bir tema yüklediğimde aynı sorun tekrar oluyor ve sinir bozuyor... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts