halilcansoy 0 Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Öncelikle herkese merhaba Bir tema indirmeyi denedim ve kurulmadı cydia hata vermeye başladı. Cydiayı her açtığımda siyah ekran olan veri tabanı ekranı açılıyor ve şöyle bir yazı yazı yazıyor ''The package com.jailbreaktr.gramisetheme needs to be reinstalled, but i can't find an archive for it.'' Foruma baktım bu konu hakkında iFile ve iCleanerden falan bahsedilmiş ama ben onları indiremiyorum,bütün repolar var gözüküyor fakat repoların içine girdiğimde hepsi bomboş bunun için nasıl bir yol izleyebilirim. Telefonun yedeğini alıp sıfırlamayı düşündüm ondan sonra cydialı yedek aldığımda onu tekrar kurarsam herhangi bir sorun yaşar mıyım ? Quote Link to post Share on other sites
eko1.3 961 Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Gramise adında tema yüklediyseniz onu silin. Farklı bir repodan kurmuşsunuz. Cydia size o tweakin tekrar yüklenmesini istiyor ancak repoda bulamıyor. Quote Link to post Share on other sites
halilcansoy 0 Posted May 29, 2019 Author Share Posted May 29, 2019 (edited) İşte sorun şurda yüklü olan hiç şeyde gözükmüyor o yüzden silemiyorum.Birkaç bir şey yüklemiştim fakat bu tema olayını kurduktan sonra onlarda görünmüyor.. Edited May 29, 2019 by halilcansoy Quote Link to post Share on other sites
deneYas 0 Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Bir çözüm bulabildiniz mi? aynı sorunu bende yaşıyorum. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts