kyle reese 0 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Merhabalar kolay gelsin. Telefonumun dilini değiştiremiyorum garip bir şekilde. Telefona Jailbreak yapmadan önce dilini ingilizce olarak değiştirmiştim bir sebepten dolayı. Daha sonra jailbreak'i sorunsuzca yaptım ve kullanıyorum fakat iş telefon dilini değiştirmeye geldiğinde maalesef değiştiremiyorum. Türkçe dışındaki tüm diller çalışıyor. Ayarlarda iphone dili türkçe olmasına rağmen cihaz ingilizce. Hiçbir şekilde değiştiremiyorum ne yapmam gerek bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler... Quote Link to post Share on other sites
ajanmemoli 63 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Merhabalar kolay gelsin. Telefonumun dilini değiştiremiyorum garip bir şekilde. Telefona Jailbreak yapmadan önce dilini ingilizce olarak değiştirmiştim bir sebepten dolayı. Daha sonra jailbreak'i sorunsuzca yaptım ve kullanıyorum fakat iş telefon dilini değiştirmeye geldiğinde maalesef değiştiremiyorum. Türkçe dışındaki tüm diller çalışıyor. Ayarlarda iphone dili türkçe olmasına rağmen cihaz ingilizce. Hiçbir şekilde değiştiremiyorum ne yapmam gerek bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler...Bende de aynı durum söz konusu,telefona güncelleme gelince düzeliyor ama yinede tam olarak düzelmiyor ve hala copy paste olarak kalıyor.restore yapmadım yapınca düzelir umuyorum ama onuda çok uğraşı var diye elim varmıyor.Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Quote Link to post Share on other sites
kyle reese 0 Posted July 13, 2019 Author Share Posted July 13, 2019 ajanmemoli, 4 dakika önce yazdı: Bende de aynı durum söz konusu,telefona güncelleme gelince düzeliyor ama yinede tam olarak düzelmiyor ve hala copy paste olarak kalıyor.restore yapmadım yapınca düzelir umuyorum ama onuda çok uğraşı var diye elim varmıyor. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi hocam güncelleme yapmak da istemiyorum jb var. kaldı böyle düzeltemiyorum, sanki türkçe dili yokmuş gibi davranıyor cihaz. Quote Link to post Share on other sites
ajanmemoli 63 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 hocam güncelleme yapmak da istemiyorum jb var. kaldı böyle düzeltemiyorum, sanki türkçe dili yokmuş gibi davranıyor cihaz.Jb olunca güncelleme yapmak kimse istemez.Bir üst sürümde jb çıkarsa anca yapabilirsiniz,bu durumda beklemeniz gerekecek.Be şu ana kadar sebebini bulamadım böyle kabul etmek zorunda kaldım.Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Quote Link to post Share on other sites
kyle reese 0 Posted July 13, 2019 Author Share Posted July 13, 2019 teşekkürler hocam... çözümünü bilen biri çıkarsa burada olacağım. Quote Link to post Share on other sites
eko1.3 961 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 ajanmemoli, 5 saat önce yazdı: Jb olunca güncelleme yapmak kimse istemez.Bir üst sürümde jb çıkarsa anca yapabilirsiniz,bu durumda beklemeniz gerekecek.Be şu ana kadar sebebini bulamadım böyle kabul etmek zorunda kaldım. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi kyle reese, 5 saat önce yazdı: teşekkürler hocam... çözümünü bilen biri çıkarsa burada olacağım. JB'yi kaldırıp, ayarlardan sıfırlayabilirsiniz. Tabi JB'yi kaldırırken bir risk almanız gerecektir. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts