Jump to content
tmugur

İphone 3g ahize sorunu

Konuyu değerlendir

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar. iphone 3g kullanıcısıyım. geçenlerde bataryasını değiştirdim telefonun ve tekrar monte ettiğimde ahizesinden ses almamaya başladım. bütün yönergelere uygun bir şekilde herşeyini taktım. Yalnız ahizeden bir türlü ses alamıyorum. Yapmışken telefon versiyonunuda güncelledim. Jailbreak ini de yaptım. Acaba sorun ondan mı kaynaklandı. sürüm 4.2.1 (8c148) modem firmware 06.15.00. acil yardımcı olursanız çok iyi olacak. Şimdiden teşekkürler... :o

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yazılım güncellediysen sorun halen dewam ediyorsa donanımsaldır

burdan bi çözüme ulaşamazsın..

ben yazılımı güncellemeden önce çalışıyordu yalnız söküp taktıktan sonra yazılımı da güncelledim yani sorun donanımsal mı yazılımsal mı anlamak biraz zorlaştı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×

Önemli Bilgilendirme

Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza Çerezler yerleştirliyor.
Çerez ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz, Aksi takdirde devam etmek için uygun olduğunuzu varsayarız.
Üyelik ve Forum Kurallarımız Lütfen inceleyiniz!